top of page

Miről szól a képzés?

Arról, hogyan ismerd meg és fejleszd tovább önmagad, hogyan szerezd meg álmaid állását, hogyan építs kapcsolatokat és hogyan legyél eredményes a munkában. Minden olyan alapvető készséget megszerezhetsz, amit az iskolában nem tanítottak, de elengedhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, elérd a céljaidat és sikeres legyél a munkaerőpiacon.

Mennyibe kerül a képzés?

A tréning a Coca-Cola Hellenic Bottling Company Magyarország vállalati programjának része és teljesen ingyenes minden résztvevőnek!

 

 

Miért jó ez neked?

Azért, mert nálunk valódi tapasztalatokat szerezhetsz, amiket a gyakorlatban is tudsz hasznosítani. Első lépésként jobban megismerheted önmagadat és tisztába kerülhetsz az értékeiddel. Segítségünkkel körvonalazhatod, hogy mi érdekel igazán és saját célokat tűzhetsz ki magad elé. Elsajátíthatod, hogyan kell szakmai kapcsolatokat kiépíteni és hogyan lehet ezeket a saját magad javára fordítani. Végül azt is megtanulhatod, miképpen kezeld a visszajelzéseket, milyen trükkökkel nyűgözz le mindenkit egy állásinterjún vagy hogyan írj igazán ütős önéletrajzot.

Kinek szól a képzés?

Minden olyan, 18 és 30 év közötti fiatalnak, aki nem találja útját a munka világába, több alkalommal sikertelenül próbált elhelyezkedni vagy még nem tudja pontosan, mivel szeretne foglalkozni.

 

  • Frissdiplomás vagy, tele energiával, szenvedéllyel és nagy tervekkel?

  • Vagy nem vettek fel az egyetemre és az érettségi óta nem tudod, mihez kezdj magaddal?

  • Esetleg fiatal anyuka vagy, aki készen áll arra, hogy újra visszatérjen a munka világába? Nálunk biztosan megkapod a kezdő löketet!

  • De ha szakirányú végzettséged birtokában szeretnéd javítani a munkaerőpiaci esélyeidet vagy hátrányos helyzetből indulsz, mi akkor is tudunk segíteni!

Mit hozz magaddal?

Ne hozz semmit, csak magadat! Minden szükséges kelléket biztosítunk, és a tréning végén egy kis meglepetés csomaggal is kedveskedünk a résztvevőknek.

 

Mennyi ideig tart?

A tréning egynapos: a foglalkozások általában reggel kilenctől délután háromig tartanak, és napközben több szünetet is tartunk. A hagyományos iskolai óráktól eltérően mi csoportokba rendeződve, játékosan és interaktívan járjuk végig a sikeres karrierhez vezető út lépéseit. Barátságos környezetben, jó hangulatban töltheted el a napodat, miközben rengeteg értékes tudással gazdagodhatsz.

A képzések lakóhelyedhez közel
kerülnek megszervezésre.
Ha további kérdésed van, keress minket:

FIATALOK ELHELYEZKEDÉSÉT

SEGÍTŐ TRÉNINGEK

#énjövőm program

 

2017-ben a Coca-Cola HBC Magyarország #énjövőm néven ingyenes tréningprogramot indított, ahol többek között önismeretre, állásinterjú helyzetek és a visszajelzések kezelésére tanítják a fiatalokat.

 

A 2018-ra meghirdetett program célja, hogy segítséget adjon a tanulmányaikat befejező és azt épp nem folytató, munkát kereső vagy váltáson gondolkodó fiataloknak.

 

A képzés nagyon gyakorlatias: a munkaerőpiaci érvényesülést elősegítő készségeket fejleszt – például: önismeret, önfejlesztés, kommunikáció az álláskeresés során.

Lehetőséged nyílik hozzád hasonló fiatalokkal megismerkedni, a képzést vezető tréner pedig támogatást nyújt a készségeid kibontakoztatásához. Emellett egy mentor is bekapcsolódik a tréningbe, aki a Coca-Cola HBC Magyarország munkavállalója és szintén gyakorlati információkat tud majd nyújtani.

 

A tréningek többsége vidéken zajlik: Vas és Zala megyében, Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, Hajdúdorogon, Hosszúpályiban, Gödöllőn, Egerben és környékén, illetve Ópályiban. Emellett lesznek képzések Budapesten és további Pest megyei helyszíneken is. Vagyis a program a képzést biztosító civil szervezetek segítségével igyekszik házhoz menni, sok esetben azokra a vidéki településekre, ahol az átlagosnál nagyobb a munkanélküliség a fiatalok körében.

Dér Attila - koordinátor
70/341-5702
hello@kreateam-ngo.org

További információt a programról az alábbi oldalon találsz:

A képzések 2018. április és május hónapokban kerülenek megrendezésre. A pontos időpontokat és helyszíneket a regisztrációd után fogjuk veled egyeztetni.

Ha szeretnél részt venni a képzésen, az alábbi adatok megadásával tudsz regisztrálni:

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

bottom of page